Στα πλαίσια διατήρησης  της ηγετικής θέσης της εταιρείας στην τουριστική αγορά, φροντίζουμε πάντα να παρέχουμε τις βέλτιστες υπηρεσίες στους πελάτες μας και έτσι να διατηρούμε το βαθμό ικανοποίησης τους υψηλό. Οι βασικές υπηρεσίες μας είναι:

  • Μεταφορές από και προς τα ξενοδοχεία. Υποδοχή των πελατών στα αεροδρόμια ή στα λιμάνια και μεταφορά τους στα ξενοδοχεία και αντίστροφα. Ανάλογα τις ανάγκες και τις επιθυμίες του εκάστοτε πελάτη οι μεταφορές μπορούν να γίνουν με μεγάλα λεωφορεία, με mini buses και με ταξί.
  • Εκδρομές. Ένα μεγάλο φάσμα από επιλογές για να εξερευνήσετε την Κρήτη μέσα από τις εκδρομές και να αποκτήσετε περισσότερες εμπειρίες και μοναδικές αναμνήσεις.
  • Groups. Γνωρίζουμε καλά τις υψηλές απαιτήσεις και τον δύσκολο σχεδιασμό που απαιτείται στην οργάνωση των groups και πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι μεταφορές αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας τους.
  • Κρουαζιέρες. Οι πελάτες της κρουαζιέρας έχουν συνήθως πολύ λίγο χρόνο για να δουν στο νησί όσα περισσότερα μπορούν. Είμαστε στη διάθεση σας για να οργανώσουμε το πρόγραμμα σας ώστε να αποκτήσετε μια σύντομη αλλά αντιπροσωπευτική εικόνα της Κρήτης.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ on board

Στην Union Coach Services κοιτάζουμε πάντα να βελτιώνουμε και να εμπλουτίζουμε την εμπειρία σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας μαζί μας. Για αυτό το λόγο το 2017 δημιουργήσαμε σε συνεργασία με την Creta Media Lab το περιοδικό ISLAND (σε Αγγλικά & Γερμανικά). Μέσα από την ύλη αυτού του περιοδικού μπορεί ο επιβάτης να πάρει μία γεύση από όλη την Κρήτη και τα μνημεία της και να πειστεί ότι πρέπει να τα επισκεφθεί κατά την παραμονή του στο νησί.

Επίσης, το 2018 εξοπλίσαμε όλα μας τα οχήματα με συσκευές WiFi. Αναγνωρίζοντας ότι οι ανάγκες των πελατών συνεχώς αυξάνονται και εξελίσσονται φροντίζουμε πάντα να τις ακολουθούμε. Τώρα πλέον με το δωρεάν WiFi μπορούν όλοι οι επιβάτες μας να σερφάρουν στο ίντερνετ όσο είναι μέσα στο λεωφορείο.

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΗ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Η μεταφορά ατόμων με κινητικές δυσκολίες αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια μία υπηρεσία που παρέχουμε με ιδιαίτερη ευαισθησία και προσοχή.

Αναγνωρίζοντας την άνεση που σας προσφέρει το δικό σας αμαξίδιο κατά τη διάρκεια των μεταφορών, σας εξασφαλίζουμε με ασφάλεια και αξιοπιστία τη μετακίνηση σας σε όλη την Κρήτη.

Το 2018 η εταιρία αγόρασε δύο καινούρια mini bus, Mercedes Sprinter, τα οποία είναι εξοπλισμένα με ειδική ηλεκτρουδραυλική ράμπα και διαθέτουν χώρο για μεταφορά δύο (2) αμαξιδίων ταυτόχρονα και δέκα (10) συνοδών.

ΜΕΡΙΜΝΑ ΜΑΣ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Υπηρετώντας πάντα τον ρόλο μας με προτεραιότητα την ασφάλεια των επιβατών

παραθέτουμε το έντυπο  κανονισμών αφαλείας της εταιρίας.