Ξεκινήσαμε την πορεία μας το 1987 στον χώρο των τουριστικών μεταφορών στην Κρήτη με την Union Coach Services και στον χώρο των τουριστικών γραφείων με την Solmar Tours το 1980. Οι δυο αυτές εταιρίες βρίσκονται κάτω από την ίδια ομπρέλα με την επίσημη επωνυμία ΣΟΛΜΑΡ ΤΟΥΡΣ Α.Ε και τον διακριτικό τίτλο Union Coach Services.

Η πολύχρονη αυτή παρουσία της Union Coach Services στην τουριστική αγορά οφείλεται στην αρτιότατη οργάνωση των μεταφορών με τον σύγχρονο στόλο των οχημάτων της, βάζοντας πάντα στο επίκεντρο τους επιβάτες. Αυτά τα χαρακτηριστικά την έχουν οδηγήσει σε στρατηγικές συνεργασίες με τους μεγαλύτερους tour operators παγκοσμίως.

Ασφάλεια, Άνεση, Πολυτέλεια, Πρωτοπορία & Καινοτομία είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που διέπουν την επιχειρηματική μας φιλοσοφία, καθώς πάντα στοχεύουμε στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

Όραμα μας είναι να αναπτυσσόμαστε διαρκώς και μαζί μας να εξελίσσονται οι εργαζόμενοι μας και οι συνεργάτες μας. 

Σε ένα κόσμο που συνεχώς εξελίσσεται, δεχόμαστε τις νέες προκλήσεις διατηρώντας πάντα το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα. Έτσι, είμαστε η πρώτη εταιρεία του κλάδου στην Ελλάδα που πάντα με γνώμονα την αναβάθμιση των υπηρεσιών μας αποκτήσαμε τρεις διαφορετικές πιστοποιήσεις ISO.

Πρώτον, την πιστοποίηση Προτύπου Ασφαλών Οδικών Μεταφορών 39.001 από την Swiss Approval International,  δεύτερον την πιστοποίηση Πρότυπου Συστήματος Διαχείρισης 9.001 και τρίτον  την πιστοποίηση Προτύπου Ενεργειακής Διαχείρισης 50.001 από την TÜV Rheinland. Διαβάστε περισσότερα στην πολιτική ποιότητας.

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η Union Coach Services στελεχώνεται με εξειδικευμένο προσωπικό, στη διάθεση των πελατών μας για να παρέχει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση ανά πάσα στιγμή 24 ώρες την ημέρα.

Διοικητικό προσωπικό: Το διοικητικό προσωπικό είναι μια ομάδα ανθρώπων με μεγάλη πείρα στον σχεδιασμό, την οργάνωση και την υλοποίηση υπηρεσιών μεταφοράς από μια απλή μεταφορά μέχρι τις πιο περίπλοκες απαιτήσεις μεταφοράς για σημαντικά γεγονότα.

Οδηγοί: Όλοι οι οδηγοί της Union Coach Services είναι κύριοι κάτοχοι έγκυρης άδειας οδήγησης λεωφορείου για την κατηγορία "Δ" της ΕΕ, φορούν στολή της εταιρείας με τα διακριτικά της, μιλούν ελληνικά και αγγλικά (βασικά) και έχουν πείρα στην παροχή ασφαλούς και πελατοκεντρικής εξυπηρέτησης . Κάθε οδηγός επιλέγεται προσεκτικά βάσει της εμπειρίας, των δεξιοτήτων επικοινωνίας και των αυστηρών προδιαγραφών ISO που επιβάλλει η εταιρεία. Επιπλέον, βρίσκονται σε στενή επαφή με την έδρα μέσω ενός δικτύου κινητών τηλεφώνων ανά πάσα στιγμή.