Δείτε το δελτίο τύπου που εξέδωσε η εταιρεία εδώ:

Δημοσιεύτηκε η ιστοσελίδα της κορυφαίας εταιρείας μεταφορών προσώπων στο νησί μας, Union Coach Services, με σκοπό της ανάδειξης του νέου εταιρικού προφίλ.

Η ιστοσελίδα είναι πλήρως responsive και mobile friendly και στηρίζεται στην ταχύτητα και την αξιοπιστία του imonline cms. Εξυπηρετεί σε δύο γλώσσες, Ελληνικά και Αγγλικά. Παρουσιάζει το ετήσιο περιοδικό της εταιρείας island και πολλά άλλα.

Λίγα λόγια από την εταιρεία:

Ξεκινήσαμε την πορεία μας το 1987 στον χώρο τον τουριστικών μεταφορών στην Κρήτη.

Η πολύχρονη αυτή παρουσία της Union Coach Services στην τουριστική αγορά οφείλεται στην αρτιότατη οργάνωση των μεταφορών με τον σύγχρονο στόλο των οχημάτων της, βάζοντας πάντα στο επίκεντρο τους επιβάτες. Αυτά τα χαρακτηριστικά την έχουν οδηγήσει σε στρατηγικές συνεργασίες με τους μεγαλύτερους tour operators παγκοσμίως.

Ασφάλεια, Άνεση, Πολυτέλεια, Πρωτοπορία & Καινοτομία είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που διέπουν την επιχειρηματική μας φιλοσοφία, καθώς πάντα στοχεύουμε στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

Όραμα μας είναι να αναπτυσσόμαστε διαρκώς και μαζί μας να εξελίσσονται οι εργαζόμενοι μας και οι συνεργάτες μας. 

Σε ένα κόσμο που συνεχώς εξελίσσεται, δεχόμαστε τις νέες προκλήσεις διατηρώντας πάντα το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα. Έτσι, είμαστε η πρώτη εταιρία του κλάδου στην Ελλάδα που πάντα με γνώμονα την αναβάθμιση  των υπηρεσιών μας αποκτήσαμε το 2015 ταυτόχρονα τρεις διαφορετικές πιστοποιήσεις ISO:

Πρώτον, την πιστοποίηση Προτύπου Ασφαλών Οδικών μεταφορών 39.001 από την Swiss Approval International,  δεύτερον την πιστοποίηση Προτύπου Συστήματος διαχείρισης 9.001 και τρίτον  την πιστοποίηση Προτύπου Ενεργειακής Διαχείρισης 50.001 από την TÜV Rheinland.

Union_Buses_-_unionbuses.gr_.jpg