Ο τομέας της τουριστικής μεταφοράς επικεντρώνεται στους ανθρώπους, έτσι είναι καθήκον μας να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες και να σας δείξουμε την αυθεντική κρητική φιλοξενία. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους επενδύουμε συνεχώς στην ανανέωση του στόλου μας και στην εκπαίδευση του προσωπικού μας, ώστε να σας δημιουργήσουμε μια πρώτη καλή εντύπωση και να σας κάνουμε να νιώθετε ασφαλείς και άνετοι στην πρώτη σας περιήγηση στο νησί.

Κάθε χρόνο, στόχος μας είναι να κάνουμε το ταξίδι σας όσο πιο ευχάριστο γίνεται και ταυτόχρονα να σας δημιουργήσουμε νέες εμπειρίες. Συνεπώς, σε συνεργασία με τη Γραφοτεχνική Κρήτης, δημιουργήσαμε το περιοδικό Island. Στόχος μας ήταν να παρουσιάσουμε την Κρητική ταυτότητα μέσα από εικόνες και πρωτότυπα κείμενα από τους επαγγελματικούς μας οδηγούς στην Κρήτη. Επιπλέον, φέτος εξοπλίσαμε όλα τα οχήματα μας με σύνδεση Wi-Fi, ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε στο Internet ενώ ταξιδεύετε.

Κατά τη διάρκεια αυτών των 30 ετών, η Union Coach Services έχει καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για να συνδυάσει όχι μόνο την ανάπτυξη των επιχειρήσεων αλλά και την πρόοδο των ανθρώπων μας σε κάθε βήμα που κάνουμε. Οι άνθρωποι, το προσωπικό και οι επιχειρηματικοί εταίροι μας είναι εκείνοι που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε και αυτό είναι το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα.